Tomaatti & timjami -kastike (200g)

Tomat-timjanpålägg

685

Tämä tomaattitahna on täyteläistä ja riittoisaa, siinä on mukana 17 % timjamia! Sekoita sitä lusikallinen tai kaksi patoihin, kastikkeisiin, liemiin, keittoihin tai pastan seuraksi ja huomaat miten se nostaa ne lentoon! Levitä pizzapohjalle, stifadoon, leivälle, piirakan täytteisiin ja mihin vain keksit, käytä sellaisenaan dippikastikkeena, levitteenä.

Valmistaja

Simply Greek, Attiki


Simply Greek on Attikin alueella toimiva nuori ja moneen kertaan palkittu kastikkeiden ja levitteiden valmistaja. Yritys on osannut purkittaa tutut kreikkalaiset maut niin hyvin, että se on palkittu Great Taste Awardilla 17 kertaa ja Olymp Taste Awardilla kolme kertaa. Tuotteet ovat innovatiivisia ja täysin luontaisista ainesosista valmistettuja. Simply Greek lahjoittaa lisäksi tuotteitaan paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille.

Ainesosat / Ingredienser

Tomaattia 65 %, timjamia 17 %, ekstraneitsytoliiviöljyä, auringonkukkaöljyä, sokeria, sipulia, suolaa, pippuria, mausteita.

Valmistettu yksikössä, jossa käsitellään pähkinöitä.

Avattuna säilytä jääkaapissa ja käytä 8 päivässä.

Ei sisällä säilöntäaineita. Vegaani.

Tomat 65 %, timjan 17 %, extra virgin olivolja, solrosolja, socker, lök, salt, peppar, kryddor.

Tillverkad i en enhet som bearbetar nötter.

När den öppnats, förvara i kylskåp och använd inom 8 dagar.

Inga konserveringsmedel. Vegan.

Ravintoarvot / Näringsinnehåll 100 g

Energiaa/Energi 208 Kcal/864 kJ. Rasvaa/Fett 15,9 g, josta tyydyttyneitä/varav mättade 2,3 g. Hiilihydraatteja/Kolhydrater 12,5 g, josta sokereita/varav socker 11,5 g. Ravintokuituja/Kostfiber 3,1 g. Proteiineja/Proteiner 2,3 g. Suolaa/Salt 0,28 g.