
HoReCa
Happy Oliven HoReCa ekstra-neitsyt oliiviöljy
Olemme kuunnelleet pyyntöjänne ja lisänneet tuoteperheeseemme ravintoloiden ja muiden suurkeittiöiden käyttöön tarkoitetun HoReCa ekstra-neitsyt oliiviöljyn! Tämä oliiviöljy on super-laadukasta, tuoreen vihreän ruohon ja kevään tuoksuista ekstra-neitsyt-tason oliiviöljyä, joka tulee kreetalaisilta pienviljeilijöiltä, samalta erottamolta kuin Happy Oliven early harvest oliiviöljy. Ainoana erona on, että se tehty kypsemmistä oliiveista ja pakattu suurempiin kanistereihin. Näin me olemme saaneet huippulaadukkaan tuotteen, joka on jopa edullisempi kuin tukuista saatavat alempilaatuiset öljyt.
Tässä oliiviöljyssä on yhä tallella sen polyfenolit, jotka rikastavat ruoan makua, nostavat ruoan raaka-aineiden maut aivan eri tasolle ja samalla lisäävät terveyttä! Ekstra-neitsyt oliiviöljyn sisältämät kertatyydyttämättömät rasvat hidastavat oliiviöljyn hapettumista ja pitävät öljyn ruoanlaitossa vakaana. Se sopii kaikenlaiseen ruoanlaittoon: paistamiseen, marinadeihin, salaatteihin, ruuan viimeistelemiseen ja jopa leipomiseen.
Toisin kuin alempilaatuiset oliiviöljyt sekä siemenöljyt se kestää paremmin kuumennusta säilyttäen sen omat polyfenolit ja muut antioksidantit. Sen tokoferolit toimivat nostatusaineena kun leivot vaikkapa leipää, se kruunaa salaatit, saa pihveihinkin kauniin paistopinnan ja pitää mehut sisällä. Tällä oliiviöljyllä on korkea savuamispiste (>195 ° C) ja voit huoletta kuumentaa sitä 10–20 kertaa ennen kuin siinä on yhtä paljon haitallisia yhdisteitä kuin kerran kuumennetussa siemenöljyssä.
Haluamme luoda suoran myyntikanavan oliiviöljyn viljelijöille ilman suurostajien välikäsiä. Tällä tavalla tuemme viljelijöitä, heidän työtään ja hyvän oliiviöljyn kulutusta ja arvostusta. Oliiviöljymme pakataan Kreetalla Tsivarasin kylän oliiviöljyerottamolla, josta se matkaa suoraan meille Tampereelle.
Toimitamme maksutta HoReCa kumppaneillemme Tampereella ja Helsingissä.
Miksi juuri hyvälaatuista ekstra-neitsyt oliiviöljyä keittiöösi?
Tuore oliiviöljy on jotain ihan muuta kuin vuosia pulloissa maannut prosessoitu oliiviöljy — luki pakkauksen kyljessä extra virgin tai ei.
Edulliset oliiviöljyt ovat yleensä sekoitettu monista edellisvuotisista eristä, joista kemiallisesti poistetaan vialliset maut, korjataan rasvaprofiili sekä lisätään jopa vitamiineja ja polyfenoleita. Näin saadaan oudolle tuoksuvaa ja maistuvaa oliiviöljyä, joka ei terveyttämme lisää, päinvastoin.
Happy Oliven oliiviöljy sen sijaan tulee Kreetalta, joka oliivimaailmassa tunnetaan maailman parhaiden öljyjen tuottajana. Oliiviöljy saadaan pieniltä perheviljelmiltä, se on aina viimeisimmän sadon öljyä, ei koskaan vanhaa eikä myöskään sekoitus. Se tuoksuu ruoholta, on raskaasti juoksevaa, pienempi määrä riittää pidemmälle kuin kevyesti juoksevat siemenöljyt ja lisäksi siinä on tallella oliiviöljyn luontaiset aromit ja polyfenolit, joita ei prosessoidussa öljyissä ole. Juuri ne rikastavat kypsennettyjen kasvisten makua ja lisäävät niiden antioksidanttien määrää. Näin ruoka maistuu paremmalta.
Oliiviöljy vs. siemenöljyt
Rypsi- ja rapsiöljy saadaan siemenistä päinvastoin kuin oliiviöljy, joka saadaan oliivimarjan hedelmälihasta. Jotta kovista rypsin ja rapsin siemenistä saataisiin öljyä, on niitä kuumennettava sadoissa asteissa käyttäen teollisia liuottimia, kuten heksaania. Ekstra-neitsytoliiviöljy (EVOO) valmistuu alta +30 asteessa, aivan kuin puristaisit kourassasi marjoista mehun, jonka pinnalle öljyä mehua kevyempänä nousee. Ei lisäaineita, ei kemiallisia aineita, ei teollista prosessia. Rypsi/rapsiöljy koostuu pääasiassa monityydyttymättömistä rasvoista, kun taas EVOOssa on eniten kertatyydyttymättömiä rasvoja. Juuri nämä hidastavat oliiviöljyn hapettumista ja pitävät öljyn ruoanlaitossa vakaana. Toisin kuin teollisesti valmistetut öljyt, EVOO sietää paremmin kuumennusta säilyttäen sen omat polyfenolit ja muut antioksidantit. Koska ne molemmat ovat myös makuaineita, saavat asiakkaasi entistä paremman makuista ruokaa ja lisäksi terveyttä!
Kylmäpuristettu rypsiöljy ei kestä kuumennusta ja väittämät, että sen terveellisyys perustuu omega-3-rasvahappoihin, on paikkaansa pitämätön. Kylmäpuristettu rypsiöljy sisältää vain niiden esiasteita. Ihmisen elimistö kykenee käyttämään vain eläinrasvapohjaisia omega-3-rasvahappoja, ei kasvipohjaisia. Kuumapuristettu rypsi- ja rapsiöljy eivät sisällä enää mitään terveyttä edistävää, ne katoavat kaikki valmistusprosessissa.
Yhteistyöravintoloita
Mitä asiakkaamme saavat meiltä
Haluamme levittää tietoutta oliiviöljystä ja kaikesta siihen liittyvästä, koska uskomme sen nostavan tuotteen arvostusta ja lisäävän kuluttajan ymmärrystä ja terveyttä! Herkullisen ja terveellisemmän oliiviöljyn lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneillemme muitakin etuja.
Yhteistyökumppanimme saavat meiltä aineistopaketin, jota voi käyttää markkinoinnissa. Siinä on digitaalinen Happy Olive-leima, jonka voi liittää ruokalistaan ja kertoa näin asiakkaille käyttävänsä meidän öljyä.
Järjestämme kumppaneidemme kanssa myös erilaisia tapahtumia kuten oliiviöljyn maistatuksia ja koulutuksia. Kevättalvella Tuoreen öljyn-viikot vauhdittavat kumppaneidemme hiljaisen ajan myyntiä ja tuoreen oliiviöljyn loistava maku pääsee oikeuksiinsa.
Pidämme myös kumppaneitamme ajan tasalla oliiviöljynmaailman uutisista, kerromme oliiviöljyn käytöstä ja inspiroimme resepteillä.
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä
Tai laita suoraan Emmille sähköpostia:
emmi@happyolive.fi
Lisää ensin tuotteita ostoskoriisi, jotta voit siirtyä kassalle. 🤗
Ilmainen toimitus saavutettu! 🥳
Tampereen varastolta noudettaessa toimituskulut ovat aina ilmaiset! 👍