Sadonkorjuu on alkanut!

Tuore uuden sadon oliiviöljy

Lue lisää

SADONKORJUU ON PÄÄTTYNYT, JA VILJELIJÄN URAKKA OHI!

Osaatko kuvitella seisovasi korjuuporukan mukana oliivitarhassa? Kuulet kuinka oliivit ropisevat verkoille, haistat vihreät tuoksut, vedät syvään henkeä...

Saman tunnet, kun korkkaat ensimmäisen uuden sadon öljypullon. Matkaat aistiesi siivin vehreään oliivitarhaan, kesä tulvahtaa keittiöösi, tuore öljy tuoksuu vastaleikatulta nurmelta, se on paksua ja vihreää, sopivan tymäkkää. Ehkä ripottelet sen päälle yrttejä ja kastat siihen leipää...

Tämä öljy saadaan Merjan kreetalaisilta kotinurkilta tuttujen viljelijöiden sadosta, jonka parhaimmiston me varaamme jo sadonkorjuun alussa ennakkotilausten avulla.

Se on juuri sellaista kuin viljelijät itsekin varaavat oman perheensä käyttöön ja kantavat suoraan erottamolta tynnyreissä koteihinsa.

Pienviljelijöiden tuore oliiviöljy saadaan varhain korjatusta sadosta (Early Harvest)

Sadonkorjuun aikaan tämän öljyn pullotuksiin osallistuvat viljelijät toimittivat Tsivarasin kylän oliiviöljyerottamolle joka ilta vastakorjatut oliivinsa säkeissä ja koreissa. Niistä erotettiin öljy saman tien ja parhaat erät varattiin meille osoitettuun suureen tankkiin. Uutta öljyä pullotetaan meille tankista näin sadonkorjuun jälkeisinä viikkoina pienissä erissä kysynnän mukaan niin että se ei pääse hapettumaan ja pysyy tuoreena!
TEE TILAUS!

 • - tuoksuu kesältä
  - ja ruoholta
  - maistuu vihreältä
  - potkii sopivasti

  Tee tilaus! 👈
  Merja

TILAAMALLA NYT SAAT ÖLJYSI AIVAN YHTÄ TUOREENA KUIN VILJELIJÄT ITSE!

TUORE ÖLJY ON TYMÄKKÄÄ, VIHREÄÄ JA TUOKSUU KESÄISELTÄ VASTALEIKATULTA NURMIKOLTA. SE HURMAA, SE POTKII SOPIVASTI SELLAISENAAN NAUTITTUNA JA SE SAA RUOANKIN MAISTUMAAN KAKSIN VERROIN PAREMMALTA!

Miksi tilaisit oliiviöljysi suoraan viljelijöiltä?

Saat sen aivan tuoreena

Sadonkorjuu on päättynyt

Saat paremman hinnan

Oliiviöljyn hinta tulee edelleen nousemaan, mahdollisesti paljon...

Tuet viljelijää

Miksi se on tärkeää?

Viljelijän pöydässä

Keskiviikko10Heinäkuuta 2024

Entisen oliivinviljelijän tarina

Kreetalla meillä oli muutama oliivitarha yhdessä mieheni sisarusten kanssa. Eräs tädeistä antoi meille vanhan hylätyn umpeenkasvaneen tarhansa. Miehenkorkuinen karhunvattu peitti puut alleen.

Hikoilimme ja kunnostimme sen yhden talven aikana, leikkasimme puut ja lannoitimme. Paria talvea myöhemmin saimme ensimmäisen sadon.

Sen tarhan öljy oli parasta mitä ikinä olimme saaneet emmekä myyneet siitä tippaakaan eteenpäin! Silloin kaikki oliivinviljelijät olivat suurtukkurien armoilla, ne maksoivat saman, oli öljy sitten hyvää tai parempaa.

Merja Tuominen-Gialitaki

Entinen oliivinviljelijä Merja Tuominen-Gialitaki

“ Me teemme toisin kuin isot ”

Suuret ostajat ovat entistä suurempia eikä kaltaisillemme pienille tarhureille muuta ole tarjolla. Siksi olen jo kauan halunnut olla avaamassa ovia pienten päästä markkinoille, saada loistava öljynsä meille sen ystäville ilman useita välikäsiä, laimentamista ja erilaatuisten öljyjen lotraamista. Me teemme toisin kuin isot, tunnemme viljelijät ja heidän ajatuksensa, pullotamme heidän satonsa parhaimmiston pienissä erissä ja myymme sen suoraan oliiviöljyn ystäville.

Emme odota, että oliivit tummuvat ja hapettuvat puussa vaan ne kerätään jo varhain, jolloin öljyssä on suurin mahdollinen määrä kaikkea sitä hyvää, joka pitää huolen meistä ja terveydestämme.

Tällainen early harvest — aikaisen sadon öljy — maistuu kirpeältä ja tymäkältä, tuoksuu ruoholta ja hellii aisteja: Se on juuri sellaista, jota viljelijät itsekin käyttävät ja voivat hyvin.

Iso kiitos sinulle kun teet hyvää tukemalla viljelijää!

Sadonkorjuu 2023

Valantiksen oliivitarha 🍂 Apokoronas, Kreeta


Tilaa tuore oliiviöljysi suoraan viljelijältä

Ripottele päälle yrttejä. Kasta siihen pala leipää ja sulje silmäsi. Lorauta sitä rohkeasti pannulle ja sivele vihannekset. Miten voikaan ruoka maistua näin aidolta?

Eikä varmaan haittaa, että teet samalla hyvää niin itsellesi kuin viljelijällekin, joka saa näin satonsa parhammiston myytyä suoraan tarhalta?

Viestejä teiltä, rakkaat ystävämme!

Viestien aitouden varmistamiseksi linkki palautelomakkeeseen lähetetään vain tilauksen tehneille, 6 päivää tilauksen jälkeen.

Kiitos aivan hurmaavasta öljystä, ei tee mieli enää käyttää muita öljyjä. ❤️

Pvm

8.4.2024

Asiakas

Satu Nyman

Nyt meni perheen oliiviöljypolitiikka uusiksi! Teimme ensimmäinen kanisterin tilauksen, eikä se tule jäämään viimeiseksi. Tästä lähtien käytämme Happy Olive öljyä kaikkeen ruuanvalmistukseen. Aivan mainio tuote ja mukava myös tietää mistä se tulee. Lämpimät kiitokset viljelijöille!

Pvm

29.3.2024

Asiakas

Timo Ahonen

Parasta oliiviöljyä mitä olen käyttänyt. Nyt sitä käyttää myös sukulaiset ja ystävätkin.

Pvm

27.3.2024

Asiakas

Miisa Piirainen

Olen aina pitänyt oliiviöljystä, mitta kuitenkin käyttänyt sitä hyvin vähän laisesti. Joulupukki toi viime jouluna lahjaksi HappyOlive- pullon ja miten hyvää se onkaan. Nyt on pullo jo käytetty loppuun ja kanisteri öljyä saapunut postissa.

Pvm

14.3.2024

Asiakas

Petra Andrejeff

Hei. Lähes koko aikuisiän olen käyttänyt oliiviöljyä ja kuvittelin tietäväni miltä se maistuu mutta ei 🤨 Ihan puhdas tahaton naurahdus tuli kun ensimmäisen palan leipää öljyllä maistoin 🤗 Nöyrin kiitos teille kaikille 🙂 T. Sami S

Pvm

12.3.2024

Asiakas

Sami Simanen

Hyvää oli. Tuntui laadukkaalta. Tilaan toistekin.

Pvm

10.3.2024

Asiakas

Matti Naumanen

Tilasin vasta toisen kerran pullon oliiviöljyä. Nyt laitan sitä salaatin ja paistamisen lisäksi myös leivälle. Mahtavan makuista ja seuraavaksi täytyy tilata kanisteri, että voi käyttää myös leivontaan.

Pvm

14.2.2024

Asiakas

Eila Kylliäinen

Hei, sain lahjaksi vähän aikaa sitten ensimmäisen Happy Oliven oliiviöljypullon, jonka öljyn maku oli leivällä ja salaatissa aivan taivaallisen ihana! Piti ottaa ja tilata omille lapsille ja siskoille tuliaispullot! Kiitos!

Pvm

1.2.2024

Asiakas

Kirsi Taskinen

Herkullista oliiviöljyä en ole käyttänyt enään leivän päällä muuta kuin tätä öljyä .Ja hienoa että viljelijästä on niin paljon tietoa. Voin suositella tätä muillekin.iso kiitos.

Pvm

24.1.2024

Asiakas

Satu Onnela

Jumalaisen hyvää oliiviöljyä! Aivan erityisen maukasta ja tuoksuvaa!

Pvm

20.1.2024

Asiakas

Anne Nuotio

Ostin tällaista öljyä ensimmäistä kertaa. Se oli juuri sellaista kuin kuvasitte. Olen käyttänyt nyt vähän joka lähtöön. On tosi hyvää, olen tyytyväinen. Kiitos teille ja hyvää jatkoa. Terveisiä kylmästä Pohjolasta.

Pvm

20.1.2024

Asiakas

Pirkko Frey

Kiitos erinomaisesta öljystä! Eilen korkkasin uuden sadon öljykanisterin ja nautimme sitä tuoreen kurpitsaleivän, valkosipulin, yrttien ja oliivien kanssa. Yksinkertaista ja hyvää!

Pvm

8.1.2024

Asiakas

Tuire Järvensivu

Hei. Meillä nyt kolmas kanisteri tilattu ja nimikkopuu odottamassa meidän vierailua! Olemme Tiina vaimoni kanssa tosi tyytyväisiä oliiviöljyyn ja käytämme sitä päivittäin joka ruokaan, salattiin ja ihan noin vaan leivän palasen kanssa. Minä olen myös käyttänyt öljyä psoriaasikseen hoitoon!

Pvm

7.1.2024

Asiakas

Jarmo Gerkman

Loistavaa öljyä, en muita käytä jatkossa 🙂

Pvm

6.1.2024

Asiakas

Stau Laaksonen

Lämmin kiitos kaikille heille, jotka ovat osallistuneet tämän hienon öljyn tuotantoon! Nautimme täällä kylmän talven keskella aurinkoisen etelän antimesta sitä suuresti arvostaen ja herkkuhetkistä kiittäen kaikkia kylänne oliivin viljelijöitä!

Pvm

24.12.2023

Asiakas

Leena Aarrejärvi

Tuote tuntui ja maistui tuoreelle, voimakas elämän maku. Oli potkua. Aina tätä jatkossa. Tulee hyvä salaatinkastike.

Pvm

15.12.2023

Asiakas

Sirkka Perälä

Happy olive on erinomainen tuote, kerran maistetuani paluuta entiseen ei enään ole. Tein pienen muutoksen omassa ruokavaliossa eli nykyisin oivariinin korvaa Happy oliven oliiviöljy, tällä pienellä muutoksella veren rasva arvot on kohentuneet. Kiitos 😊

Pvm

8.12.2023

Asiakas

Arto Heino

Ensimmäisen kerran ostin happy olive öljyä reilut kaksi vuotta sitten. Sen koommin en ole mitään muuta oliiviöljyä käyttänyt, ja olen oppinut käyttämään tätä parasta öljyä ihan kaikessa ruuanlaitossa ja leivonnassa. Suosittelen kokeilemaan ja rakastumaan, usean ison pöntön käyttäneenä.

Pvm

8.12.2023

Asiakas

Sanna Turunen

Ihan parasta taas! kiitos paljon teidän tiimille ja hyvää Joulua toivottavat Laukkaset Vantaalta.

Pvm

5.12.2023

Asiakas

Pirjo Laukkanen

Avasin ensimmäistä kertaa juuri postista haetun Happy Olive -pullon. Aivan uskomaton tuoksu ja se maku, wau. Enpä tiennyt, että oliivioljy voi tuoksua ja maistua näin hyvältä!

Pvm

20.11.2023

Asiakas

Arto Joutsimäki

Ensimmäinen tilaukseni tuli perille. Maistelimme ja haistelimme mieheni kanssa, myös 5v tytön poika maistoi öljyä. Terveisiä tuottajille. Oikein hyvältä vaikuttaa Kiitos. :) Muut pullot sujahtavat lahjapakkauksiin lapsillemme ❤️

Pvm

25.10.2023

Asiakas

Sirpa Heiska

Hei Olen uusi tilaaja. Sain tilaukseni ja ensimmäinen asia mikä piti paikkansa, oli kun aukaisin pullon ja tuoksu oli todella raikas ruohon tuoksu. Ei ole vielä muuta kokemusta ruuanlaitossa mutta aion rohkeasti tutustua tähän uutuuteen.Rukoilen viljelijöille Siunausta työhön ja terveyttä 🙏🌱

Pvm

17.10.2023

Asiakas

Rauni Björkman

Ensimmäisen kerran tilasin ja laatu todella hyvää. Olen maistellut suoraan tiloilta öljyä Kreikassa, Italiassa, Turkissa ja Ranskassa. Hyvä ostos ja iloinen siitä. Kiitos tästä mahdollisuudesta. Annan lahjaksi miniälleni, joka on ruokakuvaaja ja vaikuttaja Facessa ja Instassa. Tilasin monta pulloa.

Pvm

16.10.2023

Asiakas

Pirjo Wesaniemi

Saimme vaimolle lahjaksi tilaamani kanisterin jo viikko sitten mutta tähän asti pystyimme malttamaan mielemme. Tänään avasimme ja maistoimme patongin ja suolan kanssa. Aivan huippua! Oliiviöljyt ovat kiinnostaneet jo kauan, jo 20 v sitten järjestimme maistiaisia tyttäremme kanssa, aina kolme öljyä kerrallaan, ja arvioimme niitä. Tämä olisi mennyt heittämällä parhaaksi!

Pvm

12.10.2023

Asiakas

Harri Siukosaari

Ensimmäiset kaksi pulloa saapui pari päivää sitten. Nautin aamulla ensimmäisenä muutaman lusikallisen. Öljy tosiaan tuoksuu vasta leikatulta nurmelta ja kurkussa pistelee juuri niin kuin pitääkin. Ensimmäinen munakas öljyllä paistettuna oli täyteläinen ja maukas. Valmistelen jo uutta tilausta.

Pvm

11.10.2023

Asiakas

Maija Kandolin

Erinomaista oliiviöjyä. Se edistää terveyttä kokeellisten tutkimusten mukaan. Lisätietoja kirjoissani Åhlberg, M. 2019 - 2022.

Pvm

29.9.2023

Asiakas

Mauri Åhlberg

Pidän kovin öljystänne. Annan 3 litran pönikän synttärilahjaksi kahdelle siskolleni ja lasteni perheille.

Pvm

27.9.2023

Asiakas

Kaisa Nieminen

Merjan matkalla vuonna 2014 tutustuimme kreetalaiseen oliiviöljyyn, jonka laatu vakuutti meidät heti. Käytämme öljyä päivittäin mm. salaattikastikkeissa ja paistamisessa, ja aina se ilahduttaa, maistuu hyvältä ja tuntuu terveelliseltä.

Pvm

25.9.2023

Asiakas

Aarne Reunala

Kaikki alkoi päivää ennen, ennen kuin tilasin oman oliiviöljyn. Saimme mieheni kanssa maistaa tätä ihanaa öljyä ollessamme ystävämme syntymäpäivillä. Oletan, että harvoin syntymäpäivillä ensimmäiseksi tarjotaan oliiviöljyä ja vasta sitten kakkua ja kahvia. Oli maistamisen arvoista!

Pvm

25.9.2023

Asiakas

Liisa Kekäläinen

EIHYVÄÄPÄIVÄÄ JA WOE MAHOTON PAEKKA, mietin tässä että olenkohan minä kuollut, meinaan tällaisia eväitä en ole vielä tässä elämässä saanut. Pökräilen täällä menemään kun en voi ymmärtää että niin oliiviöljy kuin muutkin tilaamani tuotteet voivat olla näin hyviä 🤪 KIITOS ❣️ T. Cici

Pvm

16.9.2023

Asiakas

Carola Niklander

Kiitos ensimmäisestä Happyoil-pullostani. Tilaus tuli todella nopeasti. Asiaan. Öljy tuoksuu hyvältä, sen tuoksu ja maku on aavistuksen pehmeämpi mitä Urtekramin. Se ei pistä yskähtämään. Tämä oli ensimmäinen tilaukseni eikä taatusti viimeinen. Palaillaan!

Pvm

8.9.2023

Asiakas

Maarit Lammasniemi

Ihanaa, hapokasta ja maukasta öljyä❤️ käytän ihan kaikessa missä öljyä tai voita tarvitaan. Leipomiseen ihanaa siis myös. Aikuiset lapset sai myös testipullot ja kiitosta on tullut sieltäkin. Tilaan varmasti heti lisää kun kanisteri alkaa loppua.

Pvm

4.9.2023

Asiakas

Virpi Rinta-Nikkola

Kiitos loistavasta öljystä. Ekka kertaa laitoin salaatin päälle oliiviöljyä ja salaatti maostui samalta kuin vuosia sitten Kreetalla. Siis HYVÄLTÄ. Markettien öljyä olen kokeillut kerran ja se riitti. Aloitin Happy Oliven käytön juuri ja se tulee jatkumaan. Kiitos.

Pvm

28.8.2023

Asiakas

Jarmo Jokinen

Tilasin öljyä ja olen todella tyytyväinen. On maultaan paljon parempaa kuin kauppojen vastaavat. Tulee elävästi Kreikka mieleen. Olen käyttänyt öljyä monipuolisesti ruuanlaitossa ja leipomisessa, salaatissa ja leivän kanssa. Kiitos että tuotatte tätä ja että täällä suomessakin siitä voidaan nauttia

Pvm

28.8.2023

Asiakas

Jaana Virtanen

Kiitos koko tiimille! Olen todella tyytyväinen oliiviöljyyn ja onnellinen että on mahdollista ostaa eettisesti tuotettua, laadukasta öljyä. En enää osta muualta.

Pvm

24.8.2023

Asiakas

Jessica Ekholm

Hei, tilasin kauttanne oliiviöljykanisterin elokuun alussa. Supernopea toimitus oli minulla muutaman päivän päästä. Rakastuin kreetalaiseen oliiviöljyyn viime keväänä. Rakkaussuhde tiivistyi Happy Oliven ansiosta. Käytän sitä lähes kaikkeen ruuanvalmistukseen. Uutta tilausta pukkaa varmasti!

Pvm

21.8.2023

Asiakas

Arja Väisänen

Olen nyt saanut toisen 3 L Happy Olive kanisterin ja olen ollut tyytyväinen tilauksiin. Käytän päivittäin ruoanlaitossa ja leopomuksissa. Olen hyvin tyytyväinen ostokseeni. Muutamia kertoja saarella ollut myös lomailemassa ja ihastunut sydämeni pohjasta.

Pvm

16.8.2023

Asiakas

Anne Heinikoski

Taas tuli pari kanisteria postissa, tämä öljy on niin hyvää että sitä kuluu paljon! Leivoin juuri suklaakakun, johon tuli 2 dl tätä oliiviöljyä ja 6 dl kesäkurpitsaa, todellinen terveystuote siis, ja mainion makuinen!

Pvm

13.8.2023

Asiakas

Kirsti Kallio

Kun on kerran maistanut teidän toimittamaa oliiviöljyä, ei ole enää paluuta entiseen! Öljy on niin hyvää, etten tiedä, tuoreus sen varmaan aiheuttaa? Näin maukasta öljyä en ole saanut kuin Corfulla! Kiitos, että toimitatte❤️

Pvm

5.8.2023

Asiakas

Anne Sepponen

Olen aivan ihastunut tähän öljyyn ja olen käyttänyt sitä kaikessa. Olen jopa joskus hieronut sitä käsiin ja levittänyt kasvojen iholle hetkeksi aikaa ja miten pehmeä iho siitä tuleekaan. En tee sitä kuitenkaan usein kun tuntuu tuhlaukselta, niin arvokkaana tätä tuotetta pidän

Pvm

26.7.2023

Asiakas

Tiina Vilo-Sainio

Kerrassaan ihana oliiviöljy ! Olen levittänyt tietoa Happy Olivesta ystäville ja naapureille. Olen antanut sitä myös lahjaksi. ❤️

Pvm

22.7.2023

Asiakas

Kaija-Liisa Kallinen

Toinen kanisteri korkattu. Laadusta kertoo se, kun poikani joka ei pidä oliiveista, ihmetteli, miten niistä voi saada niin hyvää aikaiseksi. Pyysi tilaamaan itselleen uuden kanisterin kun taas tilaan!

Pvm

20.7.2023

Asiakas

Päivi Kuntze

Kiitos todella maukkaasta oliiviöljystä. Käytän oliiviöljyä esim. aamupuuroni kanssa, ruuanlaitossa, valkosipulin kanssa paahtoleivän päällä. Ensimmäistä kertaa tilasin Happy Olive oliiviöljyä, mutta saitte minusta asiakkaan. Kiitos teille kaikille tilaan jatkossakin Happy Olive oliiviöljyä.

Pvm

20.7.2023

Asiakas

Leila Nordling

Neljäs kanisteri saapui tosi nopeasti, kuten kaikki aiemmatkin tilaukset. Rohkenin siirtyä kanistereihin, kun kaksi “koepullollista” hupeni nopeaan tahtiin. Ero markettien parhaimpiinkin öljyihin on iso! Nykyisin käytän tätä öljyä kaikkeen ruoanlaittoon – myös paistaminen onnistuu hyvin.

Pvm

19.7.2023

Asiakas

Ritva Toivainen

Hei, tervehdys ja kiitos viljelijöille erinomaisesta oliiviöljystä. Nyt on jo toinen tilaus tullut kotiini. Tilauksestani riitti öljyä myös poikani perheelle ja naapurilleni. Ajattelin tehdä seuraavan tilauksen ennen joulua, pullollinen oliiviöljyä on mielestäni oivallinen joululahja ystävilleni.

Pvm

17.6.2023

Asiakas

Anna-Maija Ketola

Hei. Kyllä on niin hyvää öljy ihan patongin kanssa. Perunat tuli tosi hyviä kun siinä kypsensivät. Muuta en enää huolikkaan. Myös tahna leivän päällä vie kielen mennessään. Kiitos teille 😋🌺🔆❤️

Pvm

8.6.2023

Asiakas

Tuula Virtanen

On kuin pääsisi itse käymään Kreetalla, kun ihana öljykanisteri saapuu! Öljy on ihanan potkivaa, hyvän tuoksuista ja ennenkaikkea, sen alkuperä on Kreetalla ja pienyrittäjillä. Enää ei tarvitse raahata Kreetan reissulta oliiviöljyjä, vaan saa öljyt lähikauppaan tai kioskille vaikka keskellä talvea!

Pvm

22.5.2023

Asiakas

Päivi Peltola

Ihanaa elämän eliksiiriä. Öljy sopii mainiosti Suomen kesäisiin grilliruokiin ja niiden kanssa tarjottaviin muihin herkkuihin. Olen käyttänyt myös makeaan leivontaan esim. Sitruunakakkuun. Kiitos Kreetan oliivinviljelijöille!

Pvm

20.5.2023

Asiakas

Marika Raike

Viikolla istuessani tyttären ja hänen pikkuisen kanssa päätimme tehdä tilauksen juuri Äitienpäiväksi. Eilen herkut saapuivat! Ihanan pehmeä oliiviöljy, herkulliset viininlehitkääryleet ja ne muut herkut, joita nautimme perheemme kanssa. Parhain kiitos Teille kaikille ja heti tilaan uudelleen :)

Pvm

11.5.2023

Asiakas

PÄIVI KARHAPÄÄ

Aloitan aamuni ruokalusikallisella Happy olive öljyä. Otan aterioiden jälkeen myös( vaikuttaa verensokeriarvoon alentavasti). Paistan öljy- + voiseoksella, sekä uuniruokiin, kaikkiin mahdollisiin. Teen Happy olivesta ja useammasta yrtistä itselle ihonhoitotuotteita. Upea tuote!

Pvm

20.4.2023

Asiakas

Tarja

Moi.Enpä olisi ikinä uskonut että oliiviöljy voi olla näin hyvää.En ole muuta öljyä käyttänyt maistettuani Happy Olivee ekan kerran.

Pvm

19.4.2023

Asiakas

juha vesterberg

Hei, kiitoksemme koko tuotantoketjulle. Onhan tämä loistavaa, kun saa etelän lomamatkoilla makuaisteja kutkuttavan kokemuksen nyt omaan pöytään. Kiitos!

Pvm

17.4.2023

Asiakas

Petri Stolt

Aivan mahtava tuote! Pieniä maistiaisia olen antanut kavereille ja nyt meillä onkin sitten pieni porukka koossa kimppatilauksiin👏

Pvm

15.4.2023

Asiakas

Marja Voudinmäki

Kyllä todellakin laatuöljyn huomaa jopa minun vähäisellä kokemuksella. En aikaisemmin tykännyt käyttää oliiviöljyä sen vahvan maun takia, mutta nyt maistelin oikein hartaudella niin, että toppasin tuotetta vaaleaa leipää siihen, ja alun maistelun jälkeen totesin sen olevan hyvää 😋

Pvm

30.3.2023

Asiakas

Raili Lamminpää

Olen käyttänyt tätä oliiviöljyä jo yli vuoden. Tilasin heti alussa kanisterin koska Venäjän sota oli menossa ja kotivaraa halusin kerätä. Onneksi ei ole tarvittu hätävarastoa, vaan ihan normaalit on riittäneet. Olen lähes päivittäin käyttänyt tuoreelta ruoholta tuoksuvaa öljyänne, ja nauttinut siitä

Pvm

30.3.2023

Asiakas

Raija Lehtola

ihan parasta oliiviöljyä,mitä olen koskaan maistanut.Lämmin kiitos!

Pvm

27.3.2023

Asiakas

Riitta Hyvönen

Hei, minä laitan pari rkl öljyä aamusmoothieen jugurtin, marjojen ja banaanin lisäksi. Kiitos kaikista hyvistä vinkeistä! T. Anja

Pvm

23.3.2023

Asiakas

Anja Yletyinen

Öljy oli aivan ihanan makuista; voimakas, mutta pehmeä ja raikas samaan aikaan. Koostumus oli myös paljon paksumpi. Ero oli huomattava mukamas kalliimmille laatuöljyille mitä olen aikaisemmin ostanut. Ne olivat kitkeriä ja vetisiä tähän öljyyn verrattuna. Kiitos 🙏🏻❤️

Pvm

12.3.2023

Asiakas

Tanja Hallenberg

Hei! Olin jo pitkään miettinyt oliiviöljynne testaamista ja onneksi nyt tilasin. Aivan ihanaa. Maku on mieto ja juuri passeli. Tämä tulee käyttöön. Olen mainostanut ympäriinsä ja maistatan kaikille tutuille. Harmi, ettei sitä oliivisaippuaa ollut vielä viime viikolla kylkiäisenä. Terveisin Leena

Pvm

8.3.2023

Asiakas

Leena Pohjolainen

Sain toisen kanisterin öljyä. Syön sitä joka päivä smoothieen sekoitettuna. Maku ollut molemmissa lähetyksissä erinomainen. Kiitos, että saan tilata huippulaadukasta öljyänne ja samalla tukea pienviljelijöitä ilman suurien kauppojen välikäsiä.

Pvm

7.3.2023

Asiakas

Lea Ollikainen

Jassu! Kiitos todella hyvän makuista oliiviöljyä! Ihan eri sarjassa,kuin kaupan öljyt! Balsamicot myös hyviä. Seessami pähkinöihin tulee himo❤️ Suosittelen ystävillenikin!

Pvm

1.3.2023

Asiakas

Sirpa Ahola

Hei. Kylläpä oli ärhäkkä ensi tujaus. 🤪Tietenkin piti ihan lusikalla maistaa...nurmikon maku kyllä mukava ja öljy on sopivan paksua. Hyvin toimii ruoassa ja salaatissa. Leivän dippaamista öjyyn en vielä ole kokeillut.

Pvm

1.3.2023

Asiakas

Kristiina Mustonen

Hei! Öljyn tuoksu on ihana. Maku oli paljon tujumpi kun odotin, mutta ah niin hyvää❤️ Täysin erilaista, kun aiemmin ostamani öljyt. Kiitos siis siitä!

Pvm

14.2.2023

Asiakas

Santtis Veijalainen

Olen iloinen. Uskon, että Happyoliiviöljy on parasta, mitä minulle on tapahtunut vuosikausiin. Aloitan aamuni ruokalusikallisella öljyä. Käytän sitä kaikessa ruoanlaitossa ja myös iholla. Olen kertonut öljystä myös Facebookissa ja monet ystäväni ovat tehneet tilauksen. Lämmin kiitos!

Pvm

14.2.2023

Asiakas

Tero Konttinen

Tilatessani tätä öljyä ensimmäisen kerran yli vuosi sitten, ajattelin että käytän sitä säästeliäästi, vain dippailuun ja salaattiin. Mutta kuinka väärässä olinkaan. Tämä ihanan ruohoinen, tuore öljy vei täysin mukanaan. Nyt kanisteri tyhjenee nopeasti ja onneksi sitä tilaamalla saa nopeasti lisää.

Pvm

13.2.2023

Asiakas

Tiina Torvinen

Hei ja kiitos ihanasta öljystä! Maistelimme sitä heti leivän kanssa ja se maistui juuri niin hyvältä kuin olimme odottaneetkin. Työn iloa oliivifarmeille ja suuri kiitos

Pvm

10.2.2023

Asiakas

Kirsi Santala

Viimevuoden öljy kohta käytetty. Uusi lasti saapui nopeasti paikalliseen Matkahuoltoon. Olen iloinen kalenterista ja välimerellisistä viesteistä tänne Suomen talveen. Kiitos!!!

Pvm

7.2.2023

Asiakas

Heli Holm

Hei.Tilaus tuli taas nopeasti.Todella hyvää öljyä,parasta mitä olen saanut.Jokapäiväisessä käytössä ruuanlaittoon,leivontaan,salaatteihin,ja myös sellaisenaan nautittuna “napsuna” joka aamu.Kiitos!

Pvm

6.2.2023

Asiakas

Pekka Lindeman

Just ihan täydellistä öljyä! Tykkään, kun on enemmän makua!

Pvm

5.2.2023

Asiakas

Nora Salonen

Hei, teille siellä kaukana!En muista koskaan maistaneeni noin valtavan täyteläistä oliiviöljyä!Tänään laitoin sitä leipätaikinaankin ja leivät leivinuuniin.Mitä herkkuja sieltä sainkaan!Olen käyttänyt sitä ihan kaikkeen ja tulen käyttämään.Kiitos teille vaivannäöstänne ja hyviä satoja !

Pvm

4.2.2023

Asiakas

Titta Miettinen

Kaunis kiitos Happyolivelle sekä öljyn tuottajalle 😊. Ei ole enää paluuta kaupan oliiviöljyyn. Niin hyvää oli tämä öljy ihan sinällään leivän päällä tai ruoan laitossa.

Pvm

1.2.2023

Asiakas

Merja Korvenaho

Öljyä olen kerran ehtinyt käyttää ja todella hyvältä vaikuttaa. Ei ole samanlaista täältä ruokakaupoista löytynyt! Aurinkokuivattu tomaatti todella maistuu joltain! Ihanaa, että löysin teidät. Kiitos!

Pvm

30.1.2023

Asiakas

Kirsi Salmi

Nyt tiedän miltä oliiviöljyn kuuluu maistua, parasta öljyä ikinä mitä meidän keittiössä on ollut. Muuta meille ei enää osteta. Iso kiitos teille kaikille että voidaan ja saadaan ostaa tätä oliiviöljyä.

Pvm

28.1.2023

Asiakas

Marja-Liisa Kaitala

Tervehdys kaikille öljyn parissa työskenteleville. Tuote on todella hyvää ja olen sitä pitkään käyttänyt ja kaikille tuttaville kehunut. Itse olen myös alkutuottaja ja arvostan teidän kehittämää konseptia. Sellaisella olisi kyllä käyttöä useille suomalaisillakin tuotteille. Terveiset tuottajille !

Pvm

27.1.2023

Asiakas

Heikki Kannisto

Hei! Minulla on vasta vähän kokemusta öljystä, öljypullo on ollut noin viikon minulla. Ihme kyllä ensimmäistä kertaa oliiviöljy maistuu ja tuoksuu hyvältä. Olen elämäni aikana kokeillut montaa öljyä mutta en ole tykännyt. Mutta nyt tuntuu että teidän oliiviöljy on mun juttu. Kiitos.

Pvm

22.1.2023

Asiakas

Riitta-Liisa Paananen

Hei. Tämä oliiviöljy on ihan mahtavaa, paksua ja aromikasta, olen koukussa siihen. Laitan sitä kaikkeen mahdolliseen jogurtista kaurapuuron silmäksi. Uusin aluevaltaus on tuo ehdotettu yrttien laittaminen öljyn sekaan. Dippaan siihen vesirinkeliä, ihan huipun makuista. Terveiset tuottajille.

Pvm

19.12.2022

Asiakas

Ritva Salin

Mihin käytän? Nuuhkaisen ja tulen jo siitä hyvälle tuulelle :) Salaattiin , keittoon, vihannes- ja perunamuusiin. Olen paistanutkin, mutta vain juureksia, missä tuoreen öljyn maku parantaa kasvisten makua. Aion harjoitella lisää ja nyt jo opintomatkalle lähdössä ensi huhtikuussa. Vinkkejä matkalle?

Pvm

15.12.2022

Asiakas

Maarit Antikainen

Hyvä ja terävä maku ja tuoreeksi tavaraksi jopa kuluttajaystävällinen ja kohtalainen litrahinta (~15€/l) kun ostin öljyn 3 l kanisterikoossa. Tilaan varmasti jatkossa lisää, heti kun kanisteri tyhjenee parin kuukauden kuluttua :-D

Pvm

14.12.2022

Asiakas

Janne Kekkonen

Hei Olen nauttinut yli 20v aamuisin kaksi lusikallista kymmeniä erilaisia oliiviöljyä ja nauttinut niistä mutta nyt Happy Olive on maultaan, väriltään ja tuoksultaan paras kaikista. Paljon kiitoksia oliivi viljelijöille erinomaisen hyvästä oliiviöljystä sekä oliiveista. Ystävällisin terveisin,

Pvm

13.12.2022

Asiakas

Markku Pehkonen

Olen käynyt Kreetalla muutamia kertoja vuosia sitten. Tilaisuus saada tuotteita suoraan viljelijöiltä on hieno. Mukavaa kun voi samalla hyödyttää alkuperäisiä tuottajia. Maistoin öljyä ja se on oikein hyvää kiitoksia hyvin toimineesta lähetyksestä.

Pvm

9.12.2022

Asiakas

Marjatta Kannus

Opettelen käyttämään tätä oikeata oliiviöljyä ja muistelen matkaa Kreetalle yli 20 vuotta sitten! Matka jäi mieleeni! Kiitos tästä mahdollisuudesta saada näin hyvää öljyä. terveisin Maija

Pvm

8.12.2022

Asiakas

Maija Heino

Kyllä on todella hyvää oliiviöljyä! Lämmin kiitos superhyvästä öljystä😊 Sitä on ihana laittaa monenlaisiin ruokiin☺️💚

Pvm

1.12.2022

Asiakas

Päivi Mäkeläinen

Ostin öljyä tätä kautta nyt ensimmäistä kertaa. Korkkasin ensin aiemman sadon pullon ja mikä ihana pehmeä aromi ja maku sieltä paljastuikaan! Ei tarvitse kaupan hyllyiltä enää oliiviöljyjä hakea. Uuden sadon kanisteri odottaa vielä vuoroaan, mutta uskon että sekin on tuoretta hyvää :)

Pvm

29.11.2022

Asiakas

Marika Leppilahti

Hyvää ja maukasta on äijällekin ;))) Muuta ei enää tule..

Pvm

27.11.2022

Asiakas

Jarmo Hyrynkangas

Hei, tilasin öljyä ensimmäistä kertaa ja voin kertoa, että rakastuin heti jo tuoksuun ja heti perään ihanan kkirpakan jälkipotkun antavaan makuun. Mukana tuli kirsikkaista lusikkamakeaa, se on välillä piilotettava hyllyn perälle tai tulee syötyä heti. Nyt valmistelemme lisätilausta työtoverin kera.

Pvm

26.11.2022

Asiakas

Ria Raikaa

Öljy oli todella hyvää ja tymäkkää nam. Käytän öljyä kaikkiin ruoanlaittoon mutta salaatissa se on parasta tai pelkällään ruokalusikallinen suuhun.

Pvm

25.11.2022

Asiakas

Pia Eronen

Tämä uuden sadon öljy on taivaallista.! Myös edellinen tilaukseni, joka oli edellisen vuoden satoa, oli tyrmistyttävän hyvää, mutta tätä ölyä tulee nyt käytettyä päivittäin leivän kanssa.Myös pistaasilevite ja granaattiomenaviinietikka ovat suosikkejani. Kiitos kaikille tuottajille!

Pvm

15.11.2022

Asiakas

Eeva Stiina Lehtonen Vieira

Hyvältä maistuu tilamaani öljy. Olin tilatessani viikon lomareissulla Kreetalla ja poikkesin vuokra-autolla myös Tsivarasin kylässä matkalla Kalivesista Almyridaan. Annan oliiviöljyä lahjaksi aikuisille lapsilleni, joista toisen kanssa kävin, hänen ollessaan pienempi, kahdesti Kreetalla. t. Merja

Pvm

14.11.2022

Asiakas

Merja Niemelä

Hei, onpa erinomaisen hyvää, vahvaa oliiviöljyä. Se nousi kerralla tämän köökin suosikiksi.

Pvm

10.11.2022

Asiakas

Pekka Autio

Moi, Tänään tuli tilaus perille. Aivan taivaallista öljyä, maistelin ihan sellaisenaan nyt alkuun. Muu käyttö sitten tässä lähipäivinä eri tarkoituksiin. Hienoa päästä tukemaan paikallisia pientuottajia tälla tavoin. Perinteisesti valmistetut oliivit odottavat vielä maistamista. Kiitos paljon!

Pvm

7.11.2022

Asiakas

Jani Rössi

Joka aamu oliiviöljyloraus kaurapuuron sekaan. Hieman myös käsirasvaksi pyyhkäisen ja tuoksu on ihana! Kaikkeen ruoanlaittoon ja salaattien sekaan tulee käytettyä. Kohta on 3 litran kanisteri tyhjä, mutta onneksi seuraava on jo tilattu.

Pvm

25.10.2022

Asiakas

Pirjo Tick-Savolainen

Hei.Terveisiä viljelijöille, rankkaa työtä teette ja vielä on nämä luonnon tuholaiset riesana mutta niille emme kukaan voi mitään. Toivotaan ensi sadolle suotuisempia oloja että saamme taas nauttia MAAILMAN parhaasta öljystä.Kiitos!

Pvm

25.10.2022

Asiakas

Pekka Lindeman

Täällä me suuret kulinaristit (Pekka, 70v Ja Seppo, 76v) odottelemme rauhallisina lähetyksiämme(6 ja 4) kanisteria. Nohiukan olemme varuillamme kun joudumme olemaan lähikauppojen varassa (Filos extra virgin oliiviöljy original, Kreikkalainen oliiviöljy) koronaki lajike. Ettei vaan terveys rupsahtais

Pvm

24.10.2022

Asiakas

Seppo Kämäräinen

Öljy oli juuri sellaista kun lupasit. Ihana rikas vihreänurmen tuoksu ja hyvät aromit+paisTo-ominaisuudet. Siksi tilasin sitä muutaman pullon lisää.

Pvm

21.10.2022

Asiakas

Anu Junikka

Öljy oli juuri sellaista kun lupasit. Ihana rikas vihreänurmen tuoksu ja hyvät aromit+paisTo-ominaisuudet. Siksi tilasin sitä muutaman pullon lisää.

Pvm

21.10.2022

Asiakas

Anu Junikka

Kiitos tästä herkullisesta öljysta. Maku on voimakkaan pehmeä ja erittäin mieluisa. Kiitos myös supernopeasta toimituksesta. Öljy tulikin viikossa. Olin varautunut pidempään odotukseen, mutta tilaukseni osui ilmeisesti hyvään saumaan. Terveisiä ahkerille viljelijöille ja Hyvää loppuvuotta ❤️

Pvm

20.10.2022

Asiakas

Monica Löflund

Hei,öljy ja oliivit olivat erinomaisia.Olemme oliiviöljyn suurkuluttajia. Tulen tilaamaan teiltä kaikki tarvitsemani öljyt ja oliivit. Tuli mieleen, että olisi kiva jos teillä olisi myynnissä kauniita oliiviastioita ja öljylle kannu. Kiitoksia😊

Pvm

18.10.2022

Asiakas

Katja Kiiskinen

Tilasin nyt toisen kerran öljyä ja kanisterin tällä kertaa. Kokeilin ensin parilla pullolla ja todellakin ihastuin ikihyväksi tähän loistavaan tuotteeseen. Maku on raikas ja ehkä hieman hedelmäinen. Käytän öljyä päivittäin, saatteihin kastikkeena, leivän ja balsamicon kanssa ja kaikkeen paistamiseen.

Pvm

16.10.2022

Asiakas

Pirjo Charpentier

Hei, olemme olleet tyytyväisiä HappyOliven ja sen tuottajien kautta saamiimme tuotteisiin. Voittavat mennen tullen kauppojen valikoimat. Tilasimme nyt myös 1kg oliiveja sekä hunajaa. Emme ole niitä vielä maistaneet, mutta uskomme ja luotamme niiden olevan varmasti parempia kuin kauppojen.

Pvm

14.10.2022

Asiakas

Timo Uimonen

Aivan ihanaa öljyä ja oliiveja. Lämmin kiitos sinne viljelijöille 3

Pvm

11.10.2022

Asiakas

Marja-Terttu Kivistö

Olemme tilanneet aiemminkin öljyä, mutta tänä vuonna olemme käyttäneet sitä erityisen paljon, sen verran että piti tilata lisää. Sen kirpeyteen tottuu vähitellen ja kun on päässyt makuun, jää koukkuun. Olemme käyttäneet kaikessa ruoanlaitossa ja etenkin salaateissa.

Pvm

9.10.2022

Asiakas

Anna-Kaisa Ylönen

Ihanaa oliiviöljyä saapui keittiöömme jälleen 3l kanisteri! Oliiviöljy on meillä käytössä joka päivä. Kreetalaisella öljyllä saa ruokaan sen parhaimman maun, että muiston ihanalta Kreetalta! Lämmin kiitos viljelijöille! ❤️

Pvm

8.10.2022

Asiakas

Tanja Mikkonen

Olen niin onnellinen että olen saanut tutustua Happy Olive -tuotteisiin ja päässyt maistamaan tuoretta oliiviöljyä. Se on aivan ylivertaista verrattuna kaupan hyllyltä ostamani kalliisiinkin oliiviöljyihin. Ruoka maistuu aina ekstrahyvältä kun sitä on hulauttanut tai kunnolla lorauttanut ruokaan.

Pvm

4.10.2022

Asiakas

Anneli Maatraiva

Moikka! Sain ensimmäisen tilaukseni kotiin viime viikolla ja täytyy sanoa että NAM NAM NAM!! :) Oliiviöljy maistuu aivan erilaiselta kuin markettien öljyt, vaikka olen ostanut aina sitä laadukkainta. Happy olive, tuoreus maistuu. Teidän oljy on jo käytössä päivittäin esim. ruuanlaitossa. Iso kiitos!

Pvm

4.10.2022

Asiakas

Henna-Maria Altun

Kiitän viljelijöitä ja Happy Olivea siitä,että saan nauttia upean makuista öljyä . Tätä ilosanomaa olen jakanut sukulaisille ja ystäville. Ihanaa ,kun on teidän kaltaisia yrittäjiä! Kiitos ❤️

Pvm

2.10.2022

Asiakas

Arja Rautaparta

Hei! Aluksi Early Harvest-oliiviöljy maistui vähän kitkerältä, mutta makuun on niin tottunut, ettei enää muuta haluakaan öljyksi. Kaunis kiitos!

Pvm

7.9.2022

Asiakas

Pirjo Seittivaara

Tämä oli toinen pullon jonka olen tilannut.Ikinä ennen HappyOlivea en ole käyttänyt näin paljon oliiviöljyä ruuan laitossa :-). Kerrassaan ihanan makuinen öljy, jota tulen tilaamaan jatkossakin ja ihan tietää, että tämä tulee suoraan viljelijöitä.Suur kiitos heille, että ovat vaalineet puutarhojaan

Pvm

6.9.2022

Asiakas

Riikka Sipilä

Hei ja ISO LÄMMIN KIITOS UUDESTA TUTTAVUUDESTA SAADA KÄYTTÖÖN HUIPPULAADUKASTA OLIIVIÖLJYÄ😁! Nautimme ilolla ruohontuoksuisesta ja polyfenolipitoisesta tuotteesta kaikessa ruoanlaitossamme 🍶 ja aiomme jatkaa tilauksien tekemistä. Terveiset kaikille ja siunattua jatkoa 🙌 T: Päivikki Jämsen

Pvm

6.9.2022

Asiakas

Päivikki Jämsen

Hei! On hyvä tuote ja toistamiseen jo ainakin tilasin. Kiitos sinne teille :) Terveisin, Satu

Pvm

1.9.2022

Asiakas

Satu Puisto

Maistui vastaleikatulta nurmelta. Suoraan raakana pehmeän öljyinen. Leipään dippasin suoraan ja lisäsin myös balsamicoa. Jälkimaku oli suorastaan polttava. K En haluaisi käyttää muuhun kuin ruoan päälle. Täytetyt letut saivat öljyä pinnalleen. Mainostanut olen paljon ja osa tuntee tuotteen. Nam!

Pvm

24.8.2022

Asiakas

Päivi Hännikäinen

Jännityksellä odotin oliiviöljyn saapumista ja kyllä aivan ihana tuoksu, juurikin sellainen vastaleikatun ruohon tuoksu, kun avasin pullon. Kastoin ihan vain tuoretta leipää öljyyn ja kyllä on herkullista. Kiitos, tätä taitaa tulla tilattua toisenkin kerran.

Pvm

24.8.2022

Asiakas

Maria Morosi

En tiedä oliviöljyistä mitään ja väitteesi, että öljy maistuu vastaleikatulle nurmelle, sai minut epäilemään vahvasti. Mutta, avasin pullon maistaakseni ja KYLLÄ :) Iloinen yllätys! nurmikkohan se siinä! Kerrankin mainos, joka piti paikkansa. Ja ne oliivit....nam! Ensiluokkaista!Kiitos heille!

Pvm

23.8.2022

Asiakas

Tuija Åhlgren

Hei! Kiitos nopeasta toimituksesta. Öljy avattiin välittömästi käyttöön; käytän sitä kaikessa ruoanlaitossa ja toisinaan hörppään kulauksen suoraan suuhun! On hyvää ja aina hymyilyttää kun tulee mieleen Kreetan aurinko ja puut 3!

Pvm

23.8.2022

Asiakas

Mari Hiltunen

Kiitos lähetyksestä! Öljyn maku erottui todellakin marketin pullon mausta. Leipään dippailusta tuli ihan mieleen Erasmus-vaihtovuoteni Thessalonikissa; vain skanakopitat jäivät puuttumaan! Kiitos myös säilytysohjeista!

Pvm

22.8.2022

Asiakas

Antti Niskanen

Lämpimät kiitokseni! Minusta saitte vakiasiakkaan. Maku ja tuoksu on täydellinen. En tiennyt, että oliiviöljy voi olla tällaista. Tämän kokemuksen jälkeen, en koskaan enää osta markettiöljyjä! Kiitos myös nopeasta toimituksesta ja näistä valtavan hienoista ja informatiivisista nettisivuista 3

Pvm

22.8.2022

Asiakas

Kaisa Ranta

Moi Merja ja Joni! Tilasin ensimmäistä kertaa teiltä oliiviöljyä ja heti erän saavuttua maistoin suoraan pullosta pari lusikallista öljyä. 😋 Maku oli oikein miellyttävä, olin odottanut kitkerämpää makua mutta maku oli sopivan pehmeä ja raikas. Grillatessa kasviksiin tuli hyvä aromi! 😀👍🌿

Pvm

21.8.2022

Asiakas

Minna Kuisma

Sain ensimmäisen oliiviöljypulloni ja pari oliivipurkkia kaksi viikkoa sitten. Paluuta entiseen ei ole. Tilasin juuri kanisterin ja lisää oliiveja. Terveisiä Kreetalle, on ilo ja etuoikeus saada näin ensiluokkaisia tuotteita, efcharistó ! Tulen ehdottomasti suosittelemaan tuotteitanne tuttavilleni.

Pvm

18.8.2022

Asiakas

Laura Kullberg

Moi, olen siis tilannut monta kertaa ja tilaan yhteystilauksena myös ystäville. Öljy on tosi hyvää. Haluaisin itse tietää aina kun tulee uusinta uutta öljyä, koska pidän itse eniten silloin kuin tuoksu ja maku on kaikkein voimakkaimmillaan, eli ymmärtääkseni aivan tuoreena.

Pvm

17.8.2022

Asiakas

Elisa Vepsäläinen

Kaunis ja sisällöltään rikas pullo sekä oliivit tulivat tänään perille. On mukava lukea tarinoita ja eläytyä oliivilehtojen elämään. Kiitos toimituksesta ja isosta nautinnosta.

Pvm

16.8.2022

Asiakas

Tuula Pihlajamaa

Olen jo yhden kanisterillisen ja yhden pullollisen käyttänyt ja nauttinut. Lorautan aamupuuron joukkoon ruokalusikallisen. Lisäksi kypsennän munat pannulla öljykylvyssä. Samoin kasvikset myöhemmin päivällä, joten öljyä kyllä kuluu. Hyvää se onkin. 🙂

Pvm

12.8.2022

Asiakas

Juha Tulimaa

Tyttäreni neuvoi minulle teidän verkkokauppanne ja iloitsen siitä! Aivan ihania makuja, varsinkin persikkabalsamico!!! Ja oliiviöljyssä on tosiaankin potkua! Ja oliivi! Kiitos,kiitos,kiitos! Toimitus oli nopea. Uskon,että tilaan toistekin tuotteitanne!

Pvm

12.8.2022

Asiakas

Teija Lepistö

Tervehdys Pohjanmaalta ! Olemme jo useamman ”pöntön” oliiviöljyä käyttäneet ja makuun mieltyneet. Terveiset kreetalaisille viljelijöille . Pidämme Kreetan saaresta ja saarelaisista. Kun saarelle mahd. tulemme , yritämme järjestää vierailun tähän kylään ja puristamoon( jos vaan se heille sopii)

Pvm

11.8.2022

Asiakas

Leena Rahikka

Sain viikko sitten uuden öljykanisterin kun edellinen oli ihan loppumaisillaan. Samalla sain ihania herkkuja. Tämä oli toinen tilauskertani, eikä takuulla viimeinen! Olen ihastunut öljyynne sekä herkkuihin. Kiitos!

Pvm

9.8.2022

Asiakas

Anja Haapasalo

Kiitos maailman parhaasta oliiviöljystä! Sen myötä tulee aina pala ihanaa Kreetaa kotiin. ❤️

Pvm

9.8.2022

Asiakas

Kirsi Ruuskanen

Hei. Olen käyttänyt oliiviöljyä nyt kreikkalaiseen salaattiin ja uunijuureksiin. Tämä öljy antaa ruokaan TODELLA hyvän maun. En ole koskaan aiemmin maistanut näin hyvää oliiviöljyä. Ostin myös oliiveja, mutta niitä en ole vielä maistanut.

Pvm

7.8.2022

Asiakas

Brita Göransson-Airola

Tuotteet saapuivat nopeasti suoraan kotiovelleni.Muistin mitä olin aiemmin lukenut ja korkkasin pullon ja maistoin öljyä,niin teki miehenikin. Tuntui että nyt alkoi uusi aika öljyjen suhteen, Meille tämä oli avaus ja askel uudenlaiseen ruokakulttuuriin! Lämpimät kiitokset ja terveiset viljelijöille!

Pvm

31.7.2022

Asiakas

Eija Okadigbo

Hain lähettämänne tavarat ja käytin heti niitä tehtyäni jättikokoisen salaatin, oli maukasta ja eri makuista kuin täältä saatavat öljyt!! Hyvää. kiitos myös siitä reseptikirjasesta .Kävin Kreetalla kauan ,n20v sitten. Asuimme ystävättäreni ihanassa hotellissa ja kävimme retkillä ja uimme paljon.

Pvm

28.7.2022

Asiakas

Seija Ali-Tolppa

Hei. Kiitos todella nopeasta toimituksesta. Olen käyttänyt tähän asti yhtä sorttia marketista saatavaa, vähän laadukkaampaa oliiviöljyä ja nyt halusin kokeilla tätä teidän öljyä ja paluuta entiseen ei ole. Onhan tässä nyt ero kuin yöllä ja päivällä. Aivan mahtava öljy. Kiitos.

Pvm

27.7.2022

Asiakas

Reija Immonen

Tämä oli jo toinen kanisterini. Olen jo avannut, nuuhkinut ja lusikallisen maistanut! Tunnen samaa riemua, kun siirryin pussiteestä aitoon haudutettuun irtoteehen. Aito on aina aito. Käytin ensimmäisen kanisterin ihan kaikkeen, paistamiseen, salaatinkastikkeseen ja useasti, ihan sellaisenaan !

Pvm

26.7.2022

Asiakas

Hannu Jokipaltio

Kiitos nopeasta toimituksesta! Öljy on jo päivittäisessä käytössä, tuoretta ja erinomaista. Myös balsamico-kastike ansaitsee kunniamaininnan, olen ottanut tavaksi maistaa pikkulusikallisen kun tekee mieli hyvää...

Pvm

23.7.2022

Asiakas

Marjatta Toivonen

Hei, tilasin ensimmäistä kertaa tuotteita vetkkokaupasta ja täytyy sanoa että sekä tuotteet että tarinat tuotteen takana ovat niin herkullisia, etten voi enää päästää irti. Ihanasti olette nostaneet tunnelmia aina ketjun alkupäästä asti ja näin tunnen olevani osa tätä ihanaa fiilistä!

Pvm

21.7.2022

Asiakas

Leila Podduikin

Jo kolmas kanisteri tänä vuonna! Mitään muuta öljyä emme enää käytä. Itse kasvattamistani valkosipuleista teemme aiolia. Salaatinkastiketta teemme jatkuvasti ja maku öljyä itse kasvattamilla yrteillä maustettuna on nytkin ikkunalaudalla tulossa. Parasta öljyä ikinä!

Pvm

17.7.2022

Asiakas

Anneli Saarinen

Oliiviöljyn tuoksu on miellyttävä, kuin vastaleikattu nurmi. Maku laadukas.Olen käyttänyt öljyä ruuanlaittoon , paistamiseen ja leivontaan. Oliiviöljykakku on tosin kokeilematta vielä. Oliiviöljyn asiantuntija en sinällään ole, vaikka oliiviöljy on kuulunut ruuanlaittooni pidemmän aikaa.

Pvm

15.7.2022

Asiakas

Tarja Antinkaapo

Tämä oli “jo” toinen tilaamani kanisteri. Ensimmäisen tilattuani ja maisteltuani, totesin, että olen ollut liian kauan ilman hyvää oliiviöljyä! Näin myös dokumentin maailmanlaajuisesta öljyhuijauksesta, joten todellakin haluan tietää mistä öljyni tulee ja että se on aitoa. Kiitos tuottajille!

Pvm

13.7.2022

Asiakas

Jani Risu

Hei, ensinnäkin onnittelut maanmainioista verkkosivuista, on ilo asioida kanssanne. Kaikki toimii. Ja jatkoa: entisenä Kreetankävijänä ilahduin kun sain tietää Happy Olivesta ja tilasin heti kokeeksi öljyä ja erinomaiseksi todettuani tilasin lisää muiden tuotteiden ohella. Tavara on ensiluokkaista.

Pvm

12.7.2022

Asiakas

Outi Hyöky

En ole aiemmin maistanut mitään näin hyvää oliiviöljyä! Tilasin ensimmäisen satsin viime vuoden joulukuussa. Nyt kesäkuussa kaksi 3 l kanisteria lisää. Hyvää öljyä menee myös tyttären perheelle. Käytetään salaatteihin, paistoon, dippailuun. Hurmaannun aina tuoksusta, kun avaan pullon. Kiitoskiitos!

Pvm

4.7.2022

Asiakas

Ulla Malassu

Tilasin tätä jälleen. Menekki tuntuu kasvavan koko ajan. Tiladin myös tyttärelle koiranhoitopullon. Ja tytär oli tilannut ystävälleen... En osaa sanoa, onko myynti paikkakunnallemme lisääntynyt ensimmäisen tilauksen jälkeen, mutta sanoisin, että ainakin triplaantunut 🙂

Pvm

3.7.2022

Asiakas

Kristiina Kauppinen

Öljy on aivan omaa luokkaansa. Ei voi juuri verrata mihinkään vaikka käytän vaan ainoastaan kreikkalaisia öljyjä.

Pvm

2.7.2022

Asiakas

Merja Oinonen

Tilasin nyt toisen kerran sekä öljyä että balsamicoa, koska ensimmäisellä kerralla totesin makujen hivelvän aistejani. Persikkabalsamico sopi juustojen kanssa ja salattiin loistavasti ja oliiviöljy... mmm! Tilasin myös oliiveja, mutta en ole vielä maistellut niitä, odotan innolla! Kiitos!

Pvm

1.7.2022

Asiakas

Anna-Liisa Viitanen

hei, tilasin ensin kokeeksi pullon. Se hupeni hujauksessa, aivan mielettömän aromikasta, hyvän makuista öljyä! Ja maku tuo kaikki ne ihanat Kreetan -lomat mieleen. Maistelin sitä suoraan lusikalla suuhunkin sujauttaen. Nyt tuli tilattua kanisteri, jotta ei ihan heti loppuisi kesken. terveisin, Merja

Pvm

29.6.2022

Asiakas

Merja Valkama

Terveiset teille ja erityisesti viljelijöille on, että monia laadukkaita öljyä kokeiltu ja maisteltu mutta mitään lähellekään vastaavaa ei koskaan. Olen korviani myöten rakastunut tähän öljyyn kuin myös herkkukaupan muihin tuotteisiin. Öljyä olen ostanut myös lahjaksi lapsilleni ja ystävilleni.

Pvm

29.6.2022

Asiakas

Arja Sandström

On parasta oliiviöljyä mitä olen koskaan käyttänyt ja nyt käyttö vaan lisääntyy😊 Lähikaupassa odottaa paketti😃 timjamihunajaa vähän muutakin ja tietysti oliiviöljyä! Taas tullaan toimeen vähän aikaa.... Hyvää kesää sinne teille!

Pvm

28.6.2022

Asiakas

Elina Vahe

Heippa. Olen tilannut teiltä jo kaksi kanisteria oliiviöljyä ja täytyy sanoa että kyllä se on maailman parasta. Mitkään kaupan öljyt eivät ole lähellekään tätä herkkua. Käytän sitä ihan kaikkeen ruoanlaittoon sekä salaatin päälle ja leivän kanssa. Todellakin tilaan öljyt aina teiltä.

Pvm

27.6.2022

Asiakas

Anni Järvinen

Olen vuosia etsinyt hyvää oliiviöljyä markettien hyllyiltä. Ymmärsin melko varhain, että öljyissä on valtavaa eroa ja halvalla ei saa hyvää. Sitten vastaan tuli HappyOliven mainos facebookissa. Luin yrityksestä lisää ja tiesin heti, että nyt on löytynyt öljy minulle! Ja olin oikeassa:) Ihan Parasta!

Pvm

24.6.2022

Asiakas

Niina Hyvönen

Hei, kyllä öljy tuoksui ruoholle heti kun pullon avasi. Vihreät oliivit menivät melkein maistellessa koko purkki. Näihin ostoksiini ole oikein tyytyväinen ja maku on hyvä.

Pvm

23.6.2022

Asiakas

Jaana Pihkanen

Sydämellinen kiitos Railalle, joka opasti tälle sivustolle kun vierailimme hänen ja Kimin luona toukokuussa. Maku on ihan muuta kuin mistä aikaisemmin on ollut kokemusta, helppo juoda😋🙏🤍 Käytän limen kanssa aamuisin juomana, pitää poissa sappivaivani. Kiitos että olette 🙏🤍🙏🤍🙏

Pvm

22.6.2022

Asiakas

Hannele Sipola

Tilasin ensimmäisen kerran sekä oliiviöljyä että oliiveja. Oliiviöljypullosta tulvahti tuoreen ruohon tuoksu kun nuuhkaisin juuri avattua pulloa. Maistoin tilkan lusikalla ja vertasin kaupasta ostamaani. Parempaa on! Kaupan öljy maistui vetiselle. Ja ne oliivit, koskaan en ole syönyt niin hyviä!

Pvm

22.6.2022

Asiakas

Pirkko Alanen

Terveisiä sinne kauniille Kreetalle ja Tsivarasin kylään. Tuotatte hyvää ja maukasta öljyä. Käytän kaikkeen ruuan laittoon ja leivontaan pulla tulee aivan ihanaa pehmeää ja maukasta, kasvisten maku paranee öljyssä paistaen ja hauduttaen, lisäksi nautin joka aamu 1 rkl öljyä. Kiitoksin Mummeli Paimiosta

Pvm

22.6.2022

Asiakas

Arja-Leena Kaseva

Kyllä viljelemänne ja tuottamanne oliiviöljy on parasta mitä olen käyttänyt. Se sopii ihan kaikenlaiseen käyttöön. On nii'in HYVÄÄ ÖLJYÄ. Iso Kiitos 😊! Terveisin Merja

Pvm

22.6.2022

Asiakas

Merja Linna

Ihana, maukas öljy. Käytän monipuolisesti, aamuisin ruokalusikallinen sellaisenaan nautiskellen. Olipa hyvä tieto, että laadukas, tuore öljynne sisältää oleokantaalia (makutesti, kurkun ärsytys/yskä), joka auttaa laskemaan elimistön matalaa tulehdustilaa. Käytän myös kasvojen hoitoon öljyänne.

Pvm

22.6.2022

Asiakas

Annikki Granholm

Hei. Kiitos öljyistä ja oliiveista. Käytän ruoan laittoon ja sellaisenaan. Otan joka aamu lusikallisen öljyä. Hyvät tuotteet. Kiitos ja kesäiset terveiset täältä Kuusamosta 🥰 .t.Alli 😊

Pvm

22.6.2022

Asiakas

Alli Kallunki

Tilasin jo kolmannen öljykanisterin. Voin käyttö paistamisessa on loppunut melkein kokonaan. Silakat paistan vielä voilla. Muuten käytämme kotona ruoanlaitossa tätä oliiviöljyä. Ruoasta tulee vaan niin maukasta.Ruoanlaitosta innostunut poikanikin on samaa mieltä samoin vävyni.

Pvm

21.6.2022

Asiakas

Aila Kyhä

Kiitokset parhaasta maukkaimmasta oliiviöljystä mitä olen maistanut. SAMOIN teet ja mausteet. .ja kiitos neuvoista. Olen laittanut ruokaan leivontaan salaattiin.

Pvm

21.6.2022

Asiakas

Päivi Autio

Sain pullon ystävältäni lahjaksi ja alta VIIKON lahjapullon saamisesta, tein jo oman tilauksen ja ostin vielä nimikkopuunkin, eli tämä varmasti kertoo mitä pidin öljystä 3

Pvm

21.6.2022

Asiakas

Kirsi Tikkanen

Viime perjantaina saapuii lähetys, hetimiten piti avata pullo ja tuoksui juuri leikatulta ruoholta, maku miellyttävä, olen jo käyttänyt öljyä ruoanlaittoon, olen erittäin tyytyväinen.

Pvm

21.6.2022

Asiakas

Margareta Fokin

Olen ollut todella tyyyväinen öljyyn. Aloitan aamuni lusikallisella tätä ihanan makuista öljyä. Olen kehunut tuotetta ystävilleni ja mainostanut öljyä omilla fb sivuillani- ystävät ovat myös tilanneet tuotteitanne ja ihastuneet❤️

Pvm

21.6.2022

Asiakas

Kirsi Wass

Ilolla otin taas vastaan öljypakettini. Parasta oliiviöljyä mitä olen koskaan maistanut. Kiitos viljelijöille🥰

Pvm

20.6.2022

Asiakas

Leila Koskenharju

Todella hyvän makuinen öljy. Ensimmäiseksi laitoin lautaselle öljyä ja vähän suolaa ja dippasin siihen leipää.

Pvm

20.6.2022

Asiakas

Marja-Liisa Palomaa

Mieluummin loraus kuin liraus - siis oliiviöljyä salaattiin, dipiksi tai mihin tahansa. Itse pidän eniten lempeänmakuisesta oliiviöljystä, ainakin siitä, jota olin itse purkittamassa Plataniaksessa ja toin tullessani kotiin. Uuden tilauksen öljyä en ole vielä testannut.

Pvm

19.6.2022

Asiakas

Hilkka Hirvonen

Teiltä tilattu oliiviöljy maistuu hyvältä kuin jossakin pienessä kylässä tai merenrantaravintolassa, johon olemme useilla matkoilla mannerKreikassa pysähtyneet syömään. Tavernassa ruoan usein tarjoilee auringon ahavoittama vanhempi mies. Noiden hetkien tunnelmaan pääsen käyttäessäni öljyänne.

Pvm

19.6.2022

Asiakas

Tuula Kekkonen

Kiitos paljon öljyganisterista ja oliivipurkeista. Tyytyväinen olen, erittäin tyytyväinen. Kiitos Teille ja 🙂 Oli hyvä tieto minulle että öljyä nauttiessa aluksi tulee vähän karvainen maku suuhun. En tiennyt, että tämä kuuluu asiaan. Kiitos teille kaikille lämpimät terveiset ja Kiitos🙂

Pvm

19.6.2022

Asiakas

Irma Vuoti

Kiitos tästä upeasta öljystä! Maistettuani Happy Olive oliiviöljyä ei ollut enää paluuta entiseen. Tämä on ylivoimaisesti parhaan, raikkaimman ja tuoreimman makuinen ja tuoksuinen oliiviöljy. Tämä ei saa loppua, joten tilaan uutta heti, kun avaan viimeisen kotona olevan pullon.

Pvm

19.6.2022

Asiakas

Soile Sommarberg

Olen käyttänyt tätä ihanaa öljyä salaateissa, paistamiseen, marinaadeihin ja maksasairaan koiran rasvanlähteenä☺️ vielä on paljon kokeilematta mutta ihanaa kun saa taatusti aitoa oliiviöljyä 🙂 kiitos siitä.

Pvm

18.6.2022

Asiakas

Birgit Mäkinen

Olen tilannut teiltä aikaisemmin ja ihastuin tähän teidän öljyyn.Maku on todella hurmaava, vähän kirpeä, ruoho maistuu ja pieni polte kurkussa, kun nielaisee.Uskomattoman hyvää! Olen ottanut tätä hyvän makuista öljyä ihan sellaisenaan ruokalusikallisen joka päivä.Nyt tilasin lisää myös tyttärilleni.

Pvm

18.6.2022

Asiakas

Päivi Nyholm

En ole juurikaan ennen (olen jo 83 v) käyttänyt oliiviöljyä, syynä on tyttäreni, joka on ravitsemustieteen maisteri, ja on sitä mieltä, että suomalainen rypsiöljy on parempaa!!!Eikä saa niin paljon mainostukea, kuin oliiviöljy..... Olen kyllä nyt hullaantunut teidän öljyyn, tilasin jo toisen pullon,

Pvm

16.6.2022

Asiakas

Leena Salmela

Happy Oliven kautta on tilattu useampia lasteja ihanaa oliiviöljyä ♥️ viimeisin tilaus tuli tänään (kaksi pulloa pojan perheeseen toivomuksesta), mukana myös oreganomaustepusseja. Käytämme öljyä uunikasviksiin, uuniruokiin, paistamiseen ja aamupuuron öljysilmäksi 😊 aivan verratonta oliiviöljyä😊

Pvm

16.6.2022

Asiakas

Pirjo Poikkimäki

Hei! 1 pll käytetty ja toinen menossa ja kolmas tuli eilen. Kerralla ihastuin. Käytän oliiviöljyä kaikessa ruuanlaitossa ja erityisen hyvää se on näin kesällä salaatissa kastikkeen korvaajana. Suosittelen ja olen sitä jo tilannut kahdelle tutulleni.

Pvm

15.6.2022

Asiakas

Hannu Vetikko

Tuhannet kiitokset kaikille, jotka osallistutte tämän ihanan öljyn tuottamiseen. Maku on uskomattoman hyvä, ja tuoksu aromaattinen. Tulee mieleen Kreetan loman retkimaistiaset. Huippuhyvää on, on kun kastaa tuoretta leipää öljyyn ja balsamicoon, Siihen vielä pöytäoliiveja, nam😘

Pvm

9.6.2022

Asiakas

Irma Mehtonen

Hei, terveiset täältä Kuhmosta! Suuret kiitokset Sinulle Merja ja Jonille myös, tästä mahdollisuudesta saada tänne kunnon oliiviöljyä. Olen tilannut oliiviöljyä jo 3 kertaa ja myös muita herkkuja. Ohrakorput ovat ihania. Lämmin ja iso kiitos kaikille kreetalaisillille pienviljeliöille!

Pvm

8.6.2022

Asiakas

Anne Koistinen

Hei. Ihanaa saada postia teiltä, kiitos. Viimeisimmässä tilauksessani oli öljyä ja pöytäoliiveja. Osa tuotteista oli ystävieni tilauksia. Uusinta öljyä en ole vielä maistanut, on vähän jäljellä aiemmin tilatussa kanisterissa. Pitää ajoissa varmistaa, ettei pääse loppumaan. Öljy on aivan ihanaa.

Pvm

8.6.2022

Asiakas

Pirkko Lihavainen

Happy Oliveöljy vei kielen ja mielen mennessään, mikä ihana tuoksu, maku ja jälkikirpeys. Vasta kaksi tilausta tehneenä, öljy,korput,yrtit,balsamico,viikunat,pöytäoliivit on maisteltu ja hyviksi havaittu. Verkkokaupan sivut selkeät ja paljon hyvää asiaa...heleppo tilata ja nopia toimitus. Kiitos!

Pvm

7.6.2022

Asiakas

Päivi Koskenkorva

Aivan ihanaa öljyä. Parasta mitä ikinä olen maistanut. En aio enää käyttää mitään muuta. Kiitos❤️

Pvm

7.6.2022

Asiakas

Riikka Mäntyvaara

No, nythän on niin, ettei meidän perhe enää pärjää päivääkään ilman Happy Olive early harvest -öljyä. Sitä menee ihan jokaiseen ruokaan, myös koirien päivittäisiin ruoka-annoksiin.

Pvm

5.6.2022

Asiakas

Aino Krohn

Öljy oli ensin vähän oudon makuista koska olen aika vähän käyttänyt oliiviöljyä mutta olen nyt kokeillut sitä dippailuun johon olen murskannut valkosipulia. Aika kiva yhdistelmä kun vaaleaa leipää kastaa valkosipulilla höystetystä oliiviöljyssä. Tulen käyttämään jatkossakin👍

Pvm

5.6.2022

Asiakas

Laila Poutiainen

Tilasin nyt toista kertaa. Öljy oli todella iloinen yllätys raikkaan ja tuoreen makunsa takia. Olen aikaisemmin hieman vierastanut öljyn käyttöä, mutta nyt lisään sitä lähes kaikkeen ruokaan. Happy Olive on saanut minusta vakioasiakkaan. Tuhannet kiitokseni!

Pvm

5.6.2022

Asiakas

Pirjo Ranki

Viimeisin tilaus meni lahjaksi, välitämme öljyn käyttötapoja muillekin. Olemme itse käyttäneet vuosia kreetalaista öljyä ihan kaikkeen: leivontaan, paistamiseen, salaattiin ja leivän päälle. Sopii hienosti niin vaalealle kuin tummallekin leivälle, esimerkiksi ohuelle paahdetulle ruisleivälle.

Pvm

5.6.2022

Asiakas

Jari Tammi

Tilasin ensimmäusen kerran öljyä kaksi pulloa ja toisen annoin ystävälleni koska ajattelin, että tämä yksi pullo kestää ikuisuuden. En ole suoraan sanottuna pitänyt oliiviöljyn mausta. Mutta voi herran jestas kun maistoin ensimmäisen kerran tätä öljyä niin olin myyty. Ihan parasta ja tilasin lisää.

Pvm

4.6.2022

Asiakas

Leena Harju

Siis on mahtava tuote, kuin myös käsinpoimitut oliivitkin🤪!! Mikä herkku myös suklaa viikunat❤️❤️

Pvm

4.6.2022

Asiakas

Margit Vedenpää

Tue pientä...


Alusta asti mukana olleet asiakkaamme muistavat, kuinka toimintamme alkoi halusta tukea Merjan kotikylän viljelijöitä satokauden 2020-21 aikana vallinneen kriisin aikaan. Silloin kreetalaisten toimeentulo oli uhattuna matkailun romahtamisen myötä. Nyt lomamatkailun uskotaan taas hiipuvan, ja päällä ovat lisäksi pitkään jatkunut energiakriisi ja yleinen hintojen nousu monien kreetalaisten tulotasolla kestämättömälle tasolle.

Oliiviöljyn merkitys kreetalaisten talouden tukijalkana korostuu jälleen, ja viljelijöiden tukeminen on taas ajankohtaisempaa kuin koskaan! Sen sijaan että viljelijän olisi myytävä satonsa pilkkahintaan suurtukkureille, voidaan se myydä suoraan tilaajille ilman tukkuja välikäsinä. Tällöin viljelijä saa satonsa parhaista eristä kunnon hinnan, mikä on tänä vuonna erityisen tärkeää, sillä sato tulee olemaan pieni. Tässä kaikki voittavat, sillä suoran myyntiväylän myötä viljelijät myös suostuvat myymään satonsa parhaimmiston kun siitä saa kunnollisen hinnan.

JOS SINÄKIN KOET TÄLLAISEN TOIMINTAMALLIN TÄRKEÄKSI, TULE MUKAAN TUKEMAAN PIENTÄ JA TILAA OMA OSUUTESI UUDESTA SADOSTA!

 TEE TILAUS!

PIKA-
TILAUS