Kaikki reseptit

Kreetalaista keittiötä ei ole ilman oliiviöljyä!

Tuore öljy on täynnä oliivimarjan makuaineita, polyfenoleita, jotka ruokaa valmistettaessa nostavat raaka-aineiden maut korkealle.

Tätä öljyä saa kuumentaa huoletta, se sopii paistamiseen ja friteeraamiseen, se käy marinadeihin, salaatin kastikkeeksi, sellaisenaan leivälle ja dipiksi, siihen voi leipoa vaikka voipullan ja maustekakun, sillä voi paistaa lätyt, se sopii kalan ja lihan seuraan eikä sinun tarvitse pelätä, että öljy pilaisi ruokasi, päinvastoin! Sen polyfenolit korostavat ruuan makua entisestään, se säilyy huoneen lämmössä eikä se tahdo millään eltaantua!

Juuri siitä syystä se pitää meidän elimistömmekin kunnossa. Kaada sitä lautaselle, lorauta siihen hieman viinietikkaa tai balsamicoa tai silppua yrttejä ja kasta siihen leipää! Makunystyräsi vievät sinut uusien makujen maailmaan!

Tuore oliiviöljy käy kaikkeen ruuanlaittoon

Olen koonnut tänne joukon reseptejä, joiden avulla sinustakin tulee huippukokki — kunhan muistat salaisen ainesosan...

Millä sinä herkuttelet tänään?

Kalí sas óreksi!

Tilaa tuoretta oliiviöljyä