Happy Olive jälleenmyyjät

Jotta saisimme pienviljelijän oliiviöljyn sinulle aivan tuoreena suoraan tarhalta, myymme sitä pääosin omassa verkkokaupassamme. Lähettämiimme paketteihin sujahtavat öljypullot ja -kanisterit ovat aina saapuneet Tsivarasin kylän oliiviöljyerottamolta varastollemme Tampereelle korkeintaan muutama viikko ennen myyntihetkeä.

Mukaan levittämään ilosanomaa on myös valikoitunut kourallinen jälleenmyyjiä eri puolilta Suomea. Emme takaa, että kaikilla jälleenmyyjillä on öljyä aina saatavilla, joten tilanne kannattaa tarkistaa etukäteen! Varmimmin löydät öljyämme tällä hetkellä seuraavista paikoista:
Natural Iso Omena, Espoo
📌 Espoo
Kotitilan myymälä, Helsingin tukkutori
📌 Helsinki
Paljasjalkakenkä Kauppa, Lapua
📌 Lapua
Punnitse & Säästä
📌 Tampere & Hämeenlinna
Jounin Kauppa
📌 Äkäslompolo
Uusitalon tila
📌 Uusitalon tila, Lieto
ITUSShop
📌 Turku Logomo
Ravintola Kamu
📌 Parainen
Ravintola Metsätähti
📌 Naantali
Nillas Hälsokost
📌 Kristiinankaupunki
Petite & Cherie
📌 Helsinki

Halutessasi voit myös tilata oliiviöljyn tuoreena kotiin verkkokaupastamme. Öljy saapuu meille Tsivarasin kylän oliiviöljyerottamolta pienissä pullotuserissä, eli se on aina paitsi uusinta oliivisatoa myös pullotettu korkeintaan muutama viikko ennen kuin se pakettiisi sujahtaa.

Paketti saapuu sinulle jopa parissa päivässä, ja saat ilmaisen toimituksen yli 60 euron tilaukselle! Öljykuormien kyydissä meille matkaa aina Kreetalta ja manner-Kreikasta muutakin herkkua, joten kannattaa samalla vilkaista mitä verkkokauppamme herkkupuodin puolelta tällä hetkellä löytyy.

Puotimme ovet on auki, astu sisään!

Puotimme on auki. Astu sisään!
👆
Puoti