Kauppias, liity Happy Oliven jälleenmyyjien iloiseen joukkoon!

Kauppias, liity Happy Oliven jälleenmyyjien iloiseen joukkoon!

Lue lisää

HALUATKO KASVATTAA MYYNTIÄSI VASTUULLISESTI SELLAISELLA TUOTTEELLA, JOKA TEKEE SAMALLA HYVÄÄ NIIN KÄYTTÄJÄLLEEN KUIN TUOTTAJALLEENKIN? LISÄÄ VALIKOIMAASI PIENTEN PERHETARHOJEN TUORE UUDEN SADON OLIIVIÖLJY HAPPY OLIVE!

Keskusliikkeiden kautta emme myy, vaan etsimme erityisesti pieniä ja persoonallisia putiikkeja mukaan levittämään sanomaa. Tuoreuden varmistamiseksi emme myöskään ylläpidä kerralla suuria varastoja, joten olethan suurempia tilauksia koskien hyvissä ajoin yhteydessä.

Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä

Tai laita suoraan postia: joni@happyolive.fi


Anna vähintään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite

Liikkeen tyyppi

Kunnon oliiviöljy ei synny tehotuotantona tai hintoja polkemalla, vaan pitkäjänteisessä yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä viljelijän kanssa

Yhä useammat ostajat ovat alkaneet ymmärtää viljelijöiden tukemisen merkityksen, ja hyvä niin!

Happy Oliven Merja asuu edelleen puolet vuodesta Vamosin kylässä Kreetalla. Tämä öljy valmistetaan lähialueen tuttujen viljelijöiden uusimman satokauden parhaista eristä, juuri oikealla hetkellä hieman vihertävinä ja puolikypsinä käsin poimituista koroneiki -oliiveista.

Pienviljelijöiden tuore oliiviöljy saadaan varhain korjatusta sadosta (Early Harvest)
Pienviljelijöiden tuore oliiviöljy saadaan varhain korjatusta sadosta (Early Harvest)

Oliivit erotetaan oliiviöljyksi Tsivarasin kylän oliivierottamossa aina samana päivänä, mikä ei ole mahdollista suurilla oliiviviljelmillä. Tämän oliiviöljyn joukkoon ei myöskään sekoiteta loraustakaan aikaisempien vuosien satoja, kuten on markettiöljyjen osalta tapana tehdä.

Öljy saapuu meille pienissä erissä, joten se on aina pullotettu vain muutama viikko ennen myyntiä. Tuoreuden huomaa jo lumoavasta ruohon tuoksusta, joka myös maistuu öljyssä.

Tuore öljy on tymäkkää ja paksua, siinä on paljon polyfenoleita. Ruuanlaitossa nämä polyfenolit nostavat raaka-aineiden omaa makua ja muuntuvat makeudeksi, tehden näin kenestä tahansa huippukokin käden käänteessä. Se jos joku tekee tuoreesta oliiviöljystä ainutlaatuisen ruokaelämyksen!

Iloisia jälleenmyyjiämme

PIKA-
TILAUS