Aurinkokuivattu tomaatti (250g)

Soltorkade tomat

540

Aurinkokuivatut tomaatit saadaan San Marzano-lajikkeesta kuivattamalla. Kiloon kuivattuja tarvitaan 10 kiloa tuoreita. Niiden ravintoainepitoisuus on lähes tuoreen veroinen. Rasvaa ei ole kuin nimeksi ja ne ovat hyvin proteiinipitoisia.

Kuvaus

Aurinkokuivatut tomaatit soveltuvat monenlaiseen ruoanlaitton ja leivontaan täydentäen ja syventäen ruokien makua. Liota ne ennen käyttöä ja käytä myös liotusvesi vaikka kastikkeisiin, keittoihin tai taikinan nesteeksi. Sopii pastaruokiin, kastikkeisiin, keittoihin, salattiin, tahnoihin, patoihin, pyöryköihin, murekkeisiin jne. Tomaatinpaloja voit napostella sellaisenaan tai ripotella niitä piirakoihin, foccacciaan ja vaikka salaattiin.

Valmistaja

E.& D. Kontos A.E., Kreikka

Ainesosat / Ingredienser

Auringossa kuivaneet tomaatit ja suola.

Säilytä viileässä. Tähän määrään on kuivatettu 2,5 kg San Marzano-tomaatteja. Liota muutama minuutti ja käytä ruuanlaittoon, kuten keittoihin, murekkeisiin, patoihin, salaattiin, kastikkeisiin, pyöryköihin tai napostele sellaisenaan.

Gluteeniton. Maidoton. Vegaani. GMO-vapaa.

Tillverkad av soltrokade tomater och salt.

Förvaras svalt. 2,5 kg San Marzano-tomater har torkats till denna mängd. Blötlägg i några minuter och använd bl för matlagning, såsom soppor, köttfärs, grytor, sallad, såser, frallor eller snacks.

Glutenfri. Mjölkfri. Vegan. GMO-fri.

Ravintoarvot / Näringsinnehåll 100 g

Energia/Energi 307Kcal/1286 kJ. Rasvaa/Fett 0,5 g, josta tyydyttyneitä 0 g. Hiilihydraatteja/Kolhydratre 66 g, josta sokereita/varav socker 8,5 g. Ravintokuituja/Kostfiber 6,3 g. Proteinia /Proteiner 9,8 g. Suolaa/Salt 5,80 g.